Boss FS-1-WL Wireless Footswitch | Music Vanderheyden

Boss FS-1-WL Wireless Footswitch

Boss FS-1-WL Wireless Footswitch

 €129,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Aanpasbare Bluetooth-voetregelaar voor softwaretoepassingen en MIDI-hardware.

Ultra-compact en volledig aanpasbaar: de FS-1-WL is een essentiële hands-free partner voor al je creatieve behoeften. Bedien draadloos digitale muziekpartituur-apps, YouTube-video's, DAW's en ondersteunde BOSS- en Roland-apparatuur via Bluetooth®. Of sluit een MIDI-kabel aan om multi-effectprocessoren, pedalen en andere hardware te bedienen. Breid je opstelling uit met externe voetschakelaars en een expressiepedaal. En gebruik de speciale editor/librarian om klaviercommando's en MIDI-berichten toe te wijzen voor het aansturen van bijna elke softwaretoepassing of elk MIDI-apparaat.

 

Kabelvrije Bediening voor Je Creatieve Wereld

De FS-1-WL vloeit naadloos over in al je creatieve activiteiten. Koppel eenvoudig met apparaten via Bluetooth voor het bedienen van een groot aantal software-apps en diverse muziekapparatuur.

 

Music Page Turner

Sla pagina's van digitale muziekpartituren om met de voetschakelaars terwijl je speelt. Je kunt bijvoorbeeld vooruitgaan terwijl je performt of terugbladeren om aan specifieke gebieden te werken.

FS-1-WL

YouTube Learning

Maak gebruik van de klaviercommando's van YouTube om sneller te leren met online lesmateriaal. Hou je handen op je instrument en gebruik je voeten om play/pause, terugspoelen, afspeelsnelheid en meer te regelen.

FS-1-WL

DAW Control​

Blijf gefocust op het vastleggen van geweldige performances met de handsfree bediening van muziekopnamesoftware. Bedien opties als record, play en andere klaviercommando's in je DAW. Of gebruik de MIDI-leerhulpmiddelen van de software om set-ups in een oogwenk te configureren.