Blogs | Music Vanderheyden

Blogs

Wanneer: 10 november 2023
Tijd: Vanaf 17:00 uur
Waar: Music-Vanderheyden - Winkelom 87, 2440 Geel

Wij nodigen alle muzikanten en muziekliefhebbers uit voor een bijzondere avond in onze winkel. Op deze avond willen we je graag kennis laten maken met de vernieuwde Ketron Event, een uniek instrument dat een nieuwe dimensie aan je muziek zal geven.

Dit jaar werd de Privia PX-S7000 digitale piano het eerste Casio-product dat de hoogste iF Design-onderscheiding won, de Gold Award, die aan slechts 75 ontwerpen werd uitgereikt

Maak kennis met de SH-4d Synthesizer, een desktop krachtpatser met hands-on workflow en diepgaande synthesetools voor het ontwerpen van de geluiden van gisteren, vandaag en morgen. Creëer spontane muzikale momenten met 11 OSC-modellen, een multitimbrale patroonsequencer, uitgebreide effecten en veel polyfonie. En met het geladen paneel, dynamische bedieningselementen, bewegingsopname en meer, kun je evoluerende geluiden en composities creëren net zo snel als de ideeën komen.

Elke versterker die je wenst, incl effecten, in een lichtgewicht pakket

 

Gratis twee online lessen bij aankoop van de Yamaha PSR-E373

Nu op voorraad: 3 exemplaren van deze limited edition.  Hoor op onderstaand filmpje hoe deze gitaar in de handen van Joe zelf klinkt.  U kan deze gitaar aan een betaalbare prijs ook bezitten.  Koffer en certificaat zijn inbegrepen, zijn vingers niet

 

https://www.youtube.com/watch?v=6oLBoDBLSQM&feature=youtu.be

Kent u de Maestro pedalen al?  Vintage geluiden, van overdrive en fuzz en chorus tot analoge delay, moderne betrouwbaarheid.  Ze hebben tonnen karakter, zijn niet echt beleefd, vooral de fuzz en delay zijn niet minder als kinky te noemen.   De Chorus en Ranger Overdrive bieden dan net de warmte die van vintage pedalen in die aard verwacht.

Kom ze testen bij Music Vanderheyden. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VLy5gUNcoZ4&feature=youtu.be

Op Ovation-gitaren maakt de zorgvuldig doordachte elektronica vanaf het begin deel uit van de ontwerpfocus. Deze instrumenten zijn gemaakt voor het podium, en als zodanig bevatten ze de nieuwste en meest doelgerichte pickups, voorversterkers en ontwerpintegratie die mogelijk is. Voeg daarbij het verfijnde body-design, de verouderde materialen en de superieure constructie van het bovenblad en je hebt echt een revolutionair instrument dat klaar staat om de aandacht te trekken op elk podium, in elke concertzaal of uitvoeringslocatie. 

 

Gestroomlijnde synthesizers met geërfde geluiden en functies uit de vlaggenschip FANTOM-serie. FANTOM-0 brengt je creatieve wereld samen en combineert de sonische kracht en vloeiende workflow van de top-of-the-line FANTOM-serie in gestroomlijnde instrumenten die overal mee naartoe gaan waar je inspiratie je ook brengt. Uitgerust met een toetsenbord met 61, 76 of 88 noten, heeft de FANTOM-0-serie alles wat je nodig hebt creëren en presteren op het hoogste niveau.

dat de Roland modellers uitstekend klinken, weten we al lang.  Nu zijn ze ook nog veel gemakkelijker geworden om te bewerken: door het grote touch screen lijkt het net alsof je met een echt pedalenbord en resem versterkers aan het werken bent.  Geen nood meer aan een handleiding, gewoon klikken en draaien zoals je gewend bent met de analoge spullen

 

 

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs