Epiphone Jerry Cantrell Les Paul Custom Prophecy | Music Vanderheyden

Epiphone Jerry Cantrell Les Paul Custom Prophecy

Epiphone Jerry Cantrell Les Paul Custom Prophecy

 €1 149,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Een perfecte mix van moderne en traditionele kenmerken in een nieuw Artist model

Gemaakt volgens de specificaties van de Alice in Chains-gitarist, vertegenwoordigt de nieuwe Jerry Cantrell Les Paul Custom Prophecy de perfecte mix van moderne en traditionele kenmerken.

Het is uitgerust met een dubbel gebonden mahonie body met een esdoorn kap en Ultra Modern gewichtsontlasting voor klank en comfort, een soepel spelende ebbenhouten toets met 24 jumbo frets, Grover® locking Rotomatic® tuners en een Graph Tech® topkam voor rock- solide tuning stabiliteit en op maat gemaakte Fishman® Fluence™ pickups die drie verschillende tonen leveren - een warme "Patent Applied For" vintage humbucker™, hete moderne humbucker en een sprankelende single-coil, allemaal toegankelijk via push/pull volume en toon pots.

Jerry's persoonlijke accenten zijn er in overvloed, waaronder een op maat gemaakt Cantrell nekprofiel, Circle in Diamond Custom toetsinleg, zijn naam op de truss rod cover, hardware van geborsteld nikkel en een JJ cirkel-logo op de achterkant van de kop. Een op maat gemaakte hardshell koffer is inbegrepen.