Pioneer DJ CDJ-3000 | Music Vanderheyden

Pioneer DJ CDJ-3000

Pioneer DJ CDJ-3000

 €2 599,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

EEN NIEUWE DIMENSIE

Boost je creatieve vaardigheden met ons allernieuwste vlaggenschip, de multiplayer CDJ-3000. Dit robuuste toestel wordt aangedreven door een nieuwe MPU en zit boordevol speciaal ontwikkelde kwaliteitscomponenten en innovatieve functies.

De MPU (micro-processing unit) is de eerste die we ooit in een CDJ hebben ingebouwd. Hij stuurt de unit aan, levert stabiele prestaties en biedt tal van geavanceerde nieuwe functies. En hij zorgt voor een vlottere dj-ervaring.

Ons vloeiendste jogwheel ooit

Moeiteloos scratchen en vloeiend pitchbenden. We hebben het mechanisme in het jogwheel veranderd zodat het soepeler aanvoelt dan ooit, met een kortere latency tot gevolg. Het lcd-scherm in het midden toont de afspeelkoppositie en het grafische albumontwerp om snel te kunnen zien welke nummers er op iedere deck klaarstaan.

Nieuw ontworpen interface, top in zijn klasse

De opnieuw ontworpen knoppen en functies van de CDJ-3000 zijn zo geplaatst dat je de CDJ kunt bespelen als een muziekinstrument.

Ontdek meer

 

Nieuw ontworpen interface, top in zijn klasse

Acht Hot Cue-knoppen

Activeer intuïtief Hot Cues via de acht knoppen die van links naar rechts onder het waveformscherm staan. De lineaire positie zorgt ervoor dat het selecteren van cue points afhankelijk van hun positie in het nummer natuurlijker aanvoelt.

Speciale Beat Jump-knoppen

Spring vanaf de huidige afspeelpositie in het nummer voor- of achteruit door gebruik te maken van de speciale Beat Jump-knoppen. Je kunt de hoeveelheid beats instellen op 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 of 64 beats.

Geavanceerde Auto Beat Loop-gedeelte

Niet alleen is de CDJ-3000 uitgerust met de populaire 4-Beat Loop-knop van de CDJ-2000NXS2, hij heeft ook een 8-Beat Loop-knop voor nog meer creatieve mogelijkheden. Wil je polyritmische loops maken? Gebruik dan de uitgebreide opties voor andere loopfrequenties om snel geluiden te remixen.Flexibele optreedopties

Speel door rekordbox geanalyseerde muziek van USB-poorten via de Export-modus of sluit je laptop op een USB-HID-besturing aan om Link Export of de Performance-modus te gebruiken. Of sluit je iPhone aan op de CDJ-3000 met een USB-kabel met Lightning-naar-USB3.0 camera-adapter (apart verkrijgbaar) en mix vanuit rekordbox voor iOS.

Pro DJ Link met verbeterde verlichtingsondersteuning

Synchroniseer je geluid met lichteffecten dankzij de compatibele nieuwe verlichtingsfunctie van Pro DJ Link. De CDJ-3000 verstuurt informatie over frasenanalyse naar rekordbox (pc/Mac) zodat je lichteffecten via de RB-DMX1 (apart verkrijgbaar) kunt bedienen en je show nog spectaculairder wordt.