Pioneer DJ DJM-A9 | Music Vanderheyden

Pioneer DJ DJM-A9

Pioneer DJ DJM-A9

 €2 799,00  
 €2 710,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

De 4-kanaalsmixer DJM-A9 legt de lat voor mixers voor in clubs nog hoger – met enorme verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de DJM-900NXS2: denk aan een verbluffend heldere geluidskwaliteit, verbeterde bespeelbaarheid en connectiviteit en tal van nieuwe functies die je helpen je optredens naar een hoger niveau te tillen. De DJM-A9 werd ook verbeterd als muziekinstrument op zich, zodat je meer emoties en dynamiek in je shows kunt introduceren, terwijl alle functies en de lay-out die de standaard zijn geworden in clubs behouden blijven.

 

Verbluffend heldere geluidskwaliteit

De DJM-A9 kenmerkt zich door zijn clubsound van de nieuwe generatie. Die is te danken aan de doorgedreven ontwikkeling en finetuning van bestaande technologie uit vorige toestellen in combinatie met nieuw toegevoegde componenten. De kanaalinputsectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle 32-bits A/D-converter van ESS Technology die instaat voor kristalhelder geluid in hoge resolutie, terwijl de master- en boothoutputsecties gebruikmaken van kwaliteitsvolle 32-bits D/A-converters van hetzelfde merk zodat jij via de monitors in de booth precies hetzelfde hoort als je publiek op de dansvloer. Zelfs de geluidskwaliteit van de microfooninvoer en de hoofdtelefoonuitvoer werden verbeterd met zorgvuldig geselecteerde nieuwe onderdelen en een geoptimaliseerd design.

 

Geavanceerde bespeelbaarheid

Extra ruimte rond de EQ-knoppen geeft je genoeg plaats voor je vingers en professionele, heldere leds in de kanaalsectie maken het eenvoudiger dan ooit om je een visuele voorstelling te maken van de verschillende geluidsniveaus. Je stopt nu meer dynamiek dan ooit in je optredens dankzij de frequentierespons van de isolatoren, die werden geoptimaliseerd om het beste uit de nieuwste productiesnufjes te halen. En dankzij de kanaalfaders die slanker en kwaliteitsvoller zijn dan bij de DJM-900NXS2, plus de MAGVEL FADER-crossfader van de derde generatie kun je vlot, vingervlug en stabiel mixen en scratchen.

 

Sound Color FX met 's werelds eerste Center Lock-knop

Als je de gloednieuwe Center Lock-functie inschakelt terwijl je de populaire Sound Color FX gebruikt, stopt iedere knop meteen met draaien zodra je de middenpositie hebt bereikt. Dat betekent dat je de knop zo snel kan draaien als je wilt voor een effect dat helemaal tot het hoogste punt gaat van de hi of helemaal tot het laagste punt van de low zonder dat je het gevaar loopt dat je de knop te ver draait zodat je effect overslaat naar de tegenovergestelde parameter. Schakel Center Lock uit en de Sound Color FX-knoppen werken weer precies hetzelfde als op de DJM-900NXS2.