Pioneer DJ XDJ-XZ 4-kanaals professioneel alles-in-één-dj-systeem | Music Vanderheyden

Pioneer DJ XDJ-XZ 4-kanaals professioneel alles-in-één-dj-systeem

Pioneer DJ XDJ-XZ 4-kanaals professioneel alles-in-één-dj-systeem

 €2 429,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

DE KRACHTPATSER

De XDJ-XZ is een professioneel alles-in-één-dj-systeem dat perfect is voor evenementen, bars en clubs en voor je privéstudio. De XDJ-XZ biedt alle functies die je nodig hebt, waar je ook gaat.

Dit 4-kanaalssysteem heeft een professionele indeling; het voelt precies zo aan alsof je onze NXS2 gebruikt, onze standaard voor clubs. En dankzij flexibele ondersteuning voor media kun je kiezen uit allerlei manieren van optreden. Geef je sets extra pit met 14 professionele Beat FX en 6 Sound Color FX en trigger softwarespecifieke functies met de 16 meerkleurige Performance Pads. Dit enkelvoudige, robuuste apparaat biedt superieur clubgeluid en talloze geavanceerde functies, gebruiksklaar onder je vingertoppen.

Door zijn buitenmaatse afmetingen wordt de XDJ-XZ geleverd op pallets. De levertijd is hierdoor iets langer.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • BEDIENINGSELEMENTEN GEOPTIMALISEERD VOOR PROFESSIONELE OPTREDENS

   

  Speel als op de NXS2 met alle functies die je nodig hebt onder je vingertoppen. Draaiknoppen op volledig formaat maken nog heftiger scratchen mogelijk en het On Jog-kleurendisplay geeft je cruciale nummerinformatie. Voeg flair toe met 14 Beat FX en 6 Sound Color FX.

   

 • FLEXIBELE MEDIAONDERSTEUNING

   

  Geniet van de vrijheid om te spelen zoals je wilt. Sluit een USB-station aan met door rekordbox geanalyseerde nummers of sluit je pc/Mac aan om rekordbox of Link Export-modus te gebruiken. Werkt met Serato DJ Pro.

   

 • SUPERIEURE GELUIDSKWALITEIT EN MEERDERE EQ’S

   

  Zweep je publiek op met kristalheldere audio dankzij de 64 bits digitale signaalverwerking. Stem je hele mix fijn af met de 3-band-EQ op de master-uitgang. De feedbackbeperkingsfunctie stopt eventuele ‘jank’-geluiden vanaf de microfoon en houd alles netjes binnen de perken.

   

 • PRO DJ LINK VERGROOT JE CREATIEVE OPTIES

   

  De XDJ-XZ is het eerste alles-in-één-dj-systeem dat Pro DJ Link ondersteunt. Sluit apparatuur zoals CDJ’s aan op het 3e en 4e kanaal en synchroniseer de audio met je mix. Gebruik het scherm van de XDJ-XZ en blader door de bibliotheken van de externe geluidsbronnen.

   

 • AANRAAKSCHERM EN ON JOG-KLEURENDISPLAY

   

  Houd alle nodige informatie bij de hand en richt je op je optreden. Golfvormen, Hot Cues, BPM en meer worden weergegeven via het 7 inch grote lcd-aanraakscherm en het On Jog-kleurendisplay in het midden van de draaiknoppen.

   

 • 3 USB-poorten

  Speel ononderbroken en wissel soepel af dankzij 3 USB-ingangen (2 bovenop voor USB-apparaten en 1 laptopaansluiting).

 • Link Export-modus voor rekordbox

  Speel nummers rechtstreeks af vanaf je laptop via de Link Export-modus. Je kunt 2 laptops tegelijkertijd aansluiten.

 • 16 Performance Pads

  Trigger softwarespecifieke functies met de 16 meerkleurige Performance Pads (acht per deck).

 • Hoogwaardige audio

  Het microfooncircuit produceert kristalhelder geluid, zelfs bij hoge ingangsniveaus.

 • Gemakkelijk draagbaar

  Sta klaar om op elk moment te kunnen spelen. Het ontwerp in één apparaat met handgrepen maakt dragen en opstellen gemakkelijk.