Roland R07 Audio Recorder | Music Vanderheyden

Roland R07 Audio Recorder

Roland R07 Audio Recorder

 €259,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Stijlvolle, uiterst draagbare recorder met draadloze monitoring en afstandsbediening

De R-07 integreert cruciale opnamefuncties in een stijlvol en uiterst draagbaar toestel dat je overal mee naartoe kunt nemen. High-resolution audio, one-touch Scene-geheugen en innovatieve Hybrid Limiting garanderen geweldig klinkende opnames, ongeacht de situatie. En dankzij draadloze monitoring en afstandsbediening kun je met minder kabels op meer plaatsen opnemen.

 

Met een smartphone kun je zeker een aantal basisopnames maken, maar voor betrouwbare en professionele resultaten heb je toch een speciale recorder nodig. Veel van die opnametoestellen zijn echter log, ingewikkeld en vereisen een groot aantal kabels en adapters. De R-07 is eenvoudig en intuïtief, kan overal mee naartoe, en voorziet cruciale opnamefuncties terwijl je mobiele telefoon vrij blijft om te doen wat hij het beste kan.

 

Beauty & Brains

De R-07 ziet er geweldig uit, klinkt super, en past met gemak in je hand of broekzak. Hij is makkelijk in gebruik, en levert professionele resultaten via één opnameknop. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth-functies van de volgende generatie, kun je hem draadloos bedienen, monitoren en laten afspelen via compatibele smartphones, Apple Watch en Bluetooth-speakers. Hij is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren en functioneert op twee AA-batterijen of USB bus power.